Stichting Adoptiegraven CWGC Venray War Cemetery

We'll keep their names and memories alive.

Gastenboek


Laat gerust een reactie achter in ons gastenboek.

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Leny en Jan Nabuurs
31-10-20 14:22:13
In mei mochten we het graf van Duncan R. Carmichael adopteren. Via internet gingen we op zoek naar informatie over hem, maar dat leverde weinig op. Deze week viel het adoptiecertificaat in de bus. Nu zijn we via Facebook verder gaan zoeken. We ontdekten een pagina van de vermoedelijke plaats van herkomst. We vroegen toestemming om op die pagina te mogen komen en posten daar een oproep. Facebook ‘ontplofte’. Geweldig veel reacties en behulpzame mensen. Inmiddels zijn we anderhalve dag verder en hebben we al een aantal familiegegevens, een schoolfoto en lopen er lijntjes naar de familie. Al die hulp voelt als een warm bad.
Leuke bijkomstigheid is het spontane contact met mede-adoptanten als je een bezoek brengt aan het graf.
Patrick Patrick Michiels
09-07-20 09:37:42
In september voorzien wij een 2-daagse Nederlands Limburg met een bezoek aan onze adoptiesoldaat, Flying Officer Air Bomber Matthew Arnold Smith, Royal Canadian Air Force
Ruud Scholten
29-06-20 10:11:42
Als voorzitter van de stichting War Cemetery Brunssum doet het mij deugd dat ons doel (grafadoptie voor Britse soldaten) steeds meer navolging krijgt. Mooi dat deze mannen en jongens die vielen voor onze vrijheid niet vergeten worden. Ik heb jullie opgenomen in onze "links" pagina.
Succes en Lest We Forget.

www.warcemetery.nl
Familie Staaks en Hermans
28-06-20 21:02:55
Blij dat we als familie 2 graven mogen adopteren,nl Alec Harland 46RMC en Douglas Money 45RMC. Heel mooi dat we van beide contact hebben met nabestaanden.
Ruud Vermaaten
28-06-20 14:31:21
Verrassend die berichten dit weekend in Hallo en De Limburger over de nieuwe stichting militaire begraafplaats Venray..Mooi initiatief, dat ik graag ondersteun. In mijn familiepapieren heb ik overigens een adoptiecertificaat gevonden voor mijn vader Frans Vermaaten. Het betreft Ernst Highton, graf IA11
Tonen: 5  10   20